Ekspertai

Sun Tzu teigia: netgi tada, kai  priešininko pajėgos yra žymiai skaitlingesnės, išmintingi Ekspertai gali rasti metodus jas išskaidyti ir neutralizuoti tokiu būdu, kad atakos atveju organizacinės struktūros nesugebėtų apsijungti ar kaip nors kitaip viena kitai padėti. Todėl nei gynybinių pozicijų neprieinamumas, nei ypatingai efektyvi ginkluotė, nei karių stiprybė ir narsa niekam negali garantuoti galios ir nepažeidžiamumo.

Kritinėse aplinkose Ekspertai ( Winning Expert Power) beveik visada gali maksimaliai kontroliuoti besiklostančias aplinkybes. Jie sugeba nenuspėjamai manevruoti savo vadovaujamomis pajėgomis, moka išsekinti priešininką, įnešti į jo gretas disharmoniją ir paniką.

Taigi, konsoliduota Komanda, valdoma Lyderio-Eksperto, stipri morališkai ir disponuojanti adekvačiais būtinaisiais resursais iš esmės ir yra visaapimanti, logiška strategija..Ji yra pajėgi maksimaliai prisiderinti prie beveik visų įmanomų situacijų, tuo pačiu neprarasdama pagrindinio tikslo, esminių uždavinių ir komandinės dvasios integralumo.