AIESEC Lietuva

Šį sekmadienį vyko mokymai AIESEC Lietuva nariams. Turėjome turiningą ir intensyvią sesiją Lyderystės tema. Prisipažinsiu, buvau maloniai nustebintas. Nepaisant ypatingai jauno amžiaus sesijos dalyviai pademonstravo gana brandžias kompetencijas vadybos srityje, puikią nuovoką apie kritines antreprenerystės,  lyderystės, šiuolaikines organizacijų valdymo problemas.

Kas bene svarbiausia – tai pakankamai tiksli ir prasminga jaunųjų lyderystės adeptų vertybinė orientacija bei parengtis ne tik priimti de facto dabartines valstybėje susiklosčiusias kritines situacijas, bet ir aktyviai dalyvauti jas sprendžiant. Manau, kad mūsų visuomenei šiuo metu ypatingai svarbu neprarasti aktyvaus šių jaunų žmonių potencialo, sugebėti tinkamai juos integruoti į dramatiškai kintančią verslo ir kitų veiklos sričių aplinką.

Šiomis dienomis pasaulyje ir Lietuvoje besiklostančios ekonominės, politinės ir socialinės situacijos savo esme jau seniai tapo ypatingomis, neišvengiamai padidėjo poreikis organizacijų lyderiams, pasižymintiems išskirtinėmis kompetencijomis. Krizės fone dalinai niekiniu virsta didelė dalis klasikiniu būdu įgyto profesinio žinojimo. Linkiu AIESEC Lietuva nariams sugebėti pasiekti, kad tolimesnis jų saviugdos procesas būtų kuo glaudžiau susijęs su kūrybišku ir dinamišku įgaunamų esminių  kompetencijų valdymu.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *